Termékek Menü
Ön itt jár: > >

R Ó L U N K

Üdvözlöm !

Pető Attila vagyok, az ENERGIA B.A.N.K. Kft. ügyvezetője. 1999 óta a távközlés műszaki területén végzek szakértői, logisztikai és projektvezetési feladatokat. 2012-ben ismerkedtem meg a LED technológiával, s mint mérnök, megláttam benne a lehetőséget. Technokrata révén keresem a modern és jövőálló megoldásokat és bizton állítom, hogy a LED technika ilyen. A megalkuvást nem ismerem, a problémákba a kihívást és a megoldandó feladatot látom. A gagyit messziről kiszúrom, s ígérem mindent megteszek, hogy Önt is lebeszéljem róla . . .

Ön most a VILÁGÍTÁS ONLINE oldalait böngészi. A koncepció itt az volt, hogy válogatott (PHILIPS, EGLO, SYLVANIA, LED LENSER) termékpalettát mutassunk, ezért 1000 termék alá mérsékeltük a kínálatot, amiket kategóriákba szerveztünk. A kategóriákon belül szűrők segítségével szűkítheti a keresést.

Kétféle lámpatestet forgalmazunk. A legelterjedtebb a hagyományos vagy RetroFit kialakítású. Ennek az a lényege, hogy van egy lámpatest, van benne egy foglalat (pl.: E27) és kell bele venni még egy fényforrást, aminek a fejelése (esetünkben E27) kompatibilis a foglalattal. A másik és egyre nagyobb teret hódító az Integrált LED-es (iLED) lámpatest. Ezekben többnyire nem lehet fényforrást cserélni (bele van integrálva), de ha a Gyártó cserélhetőre is alakította, akkor sem foglalat-fej páros lesz, hanem csatlakozó+csavar és tutira gyártó specifikus, vagyis egy EGLO-ba, csak az EGLO fog betétet forgalmazni.

Szeretnünk részt venni a választásban, okoskodni, ajánlásokat tenni. Tanácsadásunk ingyenes, tapasztalatainkat szívesen megosztjuk, mert célunk az elégedettség, hogy mikor valaki visszatér, akkor azt ne egy probléma hajtsa vissza. A válogatott termékpaletta alacsony hibaszázalékot eredményez, így visszatérő Vevőink sajnos (számukra szerencsére) csak sokára keresnek fel ismét minket.

Köszönet azoknak, akik vállalták elégedettségüket . . . 

Összehasonlító